MHAMMAR – Maroko.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / SPECIALITY / SPECIALITY SKOPOVÉ JEHNĚČÍ / 




INGREDIENCE: 1,2 kg skopového masa, špetka šafránu, sůl, voda, 200 g másla, 1 hrnek oleje, 1 lžička sladké mleté papriky, 1 lžičky zázvoru, 1 lžička drceného kmínu, 2 cibule, 2 stroužky česneku. POSTUP PŘÍPRAVY: Maso vykostíme a rozdělíme na 6 kusů, které potřeme šafránem rozdrceným v soli a rozpuštěném ve vodě. Do hrnce dáme maso, 1 lžíci másla, 2 lžíce oleje, papriku, zázvor, kmín, drobně sekanou cibuli a třený česnek, zalijeme maso do poloviny vodou a dusíme doměkka. Podle potřeby podléváme vodou. Měkké maso vyjmeme, omáčku necháme povařit a zhoustnout. V hluboké pánvi pak rozehřejeme zbytek másla s olejem a vychladlé maso po všech stranách opečeme. Porce masa se podávají polité omáčkou a tukem, ve kterém se maso opékalo. Vhodnou přílohou je rýže.

MHAMMAR – Maroko. MHAMMAR – Maroko.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  3,00 | Hodnotilo: 1401 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz